Indiska turistministeriet lanserar APP

Incredible India

Nu har det indiska turistministeriet lanserat sin nya app, Incredible India. Appen finns tillgänglig för såväl IOS som Androider och erbjuder information om många platser i Indien.Informationen som finns är mer inspiration än något annat, även om det finns en del mer att arbeta på där också. Många av sevärdheterna som omnämns saknar tex helt bilder. På informationssidan saknas också saker så som vägvisning, entréavgifter och mycket annat. Men som inspiration eller hitta saker att göra fungerar det dock ganska bra.

Appen är uppdelad i olika delar, Hem, Destinationer, Upplevelser och Om Indien.

Hem – Här Visas några av de populäraste destinationerna i landet, ett bra utgångsläge om du inte riktigt vet var du vill resa än.

Destinationer – Här presenteras vi med en lista över några av de största destinationerna i Indien samt ges även möjlighet att söka efter en egen. När vi väl är inne på en destination ges vi ibland bra information om hur man tar sig dit, kanske lite intressant om vad man kan äta och dricka utöver se och göra.

Upplevelser – Den här delen är kanske den mest intressanta då vi kan utforska indien genom olika intresseområden. Äventyr, dans, musik, film och mycket mer.

Om Indien – Delen om Indien är den minst utvecklade, men vi får i alla fall några intressanta fakta om landet.

Appen är fortfarande ny och vi ser stor potential för utveckling. På önskelistan står bland annat kopplingar till Google Maps så man lätt kan hitta rätt!

Ladda ner och testa appen här:
iOS
Android

BilagaStorlek
incredibleindia1.jpg1011.36 kB
incredibleindia2.jpg645.12 kB
incredibleindia3.jpg1.04 MB