Blogg för MrsMahajan

Idag

Idag är det en hemma dag , jag har städat datorn från massa skräp , 1500 onödiga filer blev det innan det var klart , sorterat saker i garderoben , slängt skräp ( Inte på gatan ) , ätit pasta med nudelkrydda ( det var gott ) , pratat med migrationsverket ( igen ) , haft besök av auntie som bor under oss ( hon lånade tv:n en stund ) , ätit kex och druckit grönt t

Glädjebesked !!!

MrsMahajan

Vänner , 

 

I lördags fastade jag , och min man fastade med bara för att supporta mej : ) genom karva choth . 

Bara några ord ...

MrsMahajan

Min älskade indiska man ......

Du är bäst , du är så fin och rar . Du skämmer bort mej med kärlek och presenter . Trots att vi kämpar järnet för att få det att gå ihop medans vi är här så lyckas du alltid på något vis vända på en rupie och vips så har jag en ny sari eller något annat nytt fantastisk plagg att bära . 

Kolla in vårat nya sortiment !

MrsMahajan

Vänner ,

 

Kolla in vårat nya sortiment från Indiska Khadi . Massor med härligt fräsha skönhetsprodukter att välja på . Ingredienser såsom AloeVera / Sandalwood / Neem / Tulsi / Olika frukter m.m .

 

Indiska prylar / kläder finns här

Vänner , 

 

Ibland när man reser så hittar man så mycket fint man vill ta med sig hem till Sverige eller vart man nu bor . Men tyvärr så har även resväskan en botten . 

Bröllop fortsättning ...

Vänner , 

 

Tackar för kommentarerna på våran bröllopsbild . 

Nu skriver jag igen , det var ett tag sen . 

Bröllop

Tänkte bara lägga in våran fina bröllopsbild : ) 

Skriver mer snart , idag ska vi fira Rakhi .

Framme sen 2 månader <3

Nu har vi varit i Indien i snart 2 månader , tiden har gått så fort , men vi har många månader kvar innan min älskling papper är klara för att återvända till Sverige .

Jag stannar här med honom och väntar , skulle faktiskt inte stå ut med tanken att vara så lång ifrån honom .

En solig dag

Idag vaknade vi med solen skinande ute , skönt , äntligen lite ljus , var länge sen vi såg solen så ordentligt efter den här tråkiga s.k vintern .

Gjorde mej lite extra fin dagen till ära . Fixa håret , make up , ready ... just det väcka den djupt sovande älsklingen , han och hunden tar rekord i vem som kan sova längst haha . Dock är det bara hunden som snarkar som tur är .

Hej Snart är det dags att åka " hem " .......

MrsMahajan

Nu ska ni får höra min sida av det hela ...

 

Tänk er att hela livet känna att man inte tillhör sitt eget folk eller eget land , man anses som lite " tokig " fast innerst inne så är det så förvirrat att hälften vore nog .

Prenumerera på innehåll