Affärsman åtalats för mord

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
yoga
yogas bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

 

17 feb 2015

Indisk affärsman Mohammed Nisham har åtalats för mord, efter att en vakt han rammade med sin lyxiga SUV för att öppna portarna för långsamt dog på sjukhus. Mannen avled av sina skador efter att ha förlorat två veckors kamp för sitt liv.

Chandrabose, vakten som var i femtioårsåldern, dog i а privata sjukhus nära Thrissur, södra Indien, på måndagen. Mannen fick flera frakturer och hjärtproblem orsakade av hans skador.

Mohammed Nisham, 39, är verkställande direktör för Kings koncern. Han körde över Chandrabose den 29 januari, när den senare fördröjda öppnar porten till lägenhetskomplexet Nisham lever i. Vakten försökte fly och hoppade på en fontän framför grindarna, men Nisham fortsatte sin jakt.

"Nisham vänt Hummer och rammade den i fontänen," den indiska Express rapporterar, med hänvisning till dess källor. "Den enorma fordon stegrade sig att slå upp i fontänen och krossa mannen mot väggen ... Då Nisham körde Hummer i parkeringsplats i hans lägenhetskomplex, drog ut Chandrabose och började attackera honom igen, i nästan 30 minuter. Han lämnade slutligen efter överger Chandrabose under Hummer. ''

De övriga säkerhetsvakter kallas en ambulans och polis, som arreste Nisham efter att han hade motstått dem.

"Nisham var våldsam och med hotat att attackera oss", sa de indiska Express poliskällor. "Vi fick fler poliser från en station i närheten och tog honom i förvar."

Den skadade vakten fördes till ett privat sjukhus som myndigheterna beslutat att stå för alla vårdkostnader för Chandrabose. Chief minister av delstaten Kerala, Oommen Chandy, bad polisen att vidta stränga åtgärder mot Nisham efter att ha besökt offret på sjukhus, den hinduiska rapporter.

Enligt indiska medier, hade Nisham varit inblandad i 10 brottmål innan incidenten. Den senaste av dem var utstationering bilder på internet av hans minderåriga son kör en Ferrari, men han lyckades undkomma rättvisan i det fallet.

"I ett fåtal fall, han betalade straffet enligt direktivet domstolen och i ett fall dömdes till en dags fängelse. Några andra ärenden löstes mellan de klagande och de anklagade, '' polisen sade, enligt den indiska Express.

Den domstol för Nisham s borgen grunden är planerad till 18 februari.

http://rt.com/news/233131-india-millionaire-murder-charge/

 

__________________

putte64
putte64s bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2013-05-15

Vi kan alla läsa nyheterna online, du behöver inte kopiera in dem här.

__________________

PLanerar vintern 2020.

yoga
yogas bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

Jag kopierar det jag känner för men hade ändå tänkt sluta med det. Efter just den här artikeln.  Verkar ändå inte finnas nåt intresse oavsset vad så de som vill läsa får helt enkelt läsa nån annan stans.

__________________