Mysig, sliten oas sökes!

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Samyaza
Samyazas bild
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2014-10-26

Hallå!

Anländer dehli tillsammans med min vän den 11 mars och vi är fett laddade! Tjoho så kul det ska bli!! :) 

Har några frågor till er mer erfarna indienbesökare.. Tänkte att det skulle vara sjysst att ha någonstans att ta vägen direkt då vi anländer flygplatsen. Har hört talas om Metropolis i Paranganj bland annat och det lät ju najs!

Vad brukar man få betala för ett dubbelrum inkl. frukost? Är det stor skillnad från hotell till hotell? 

Skulle helst vilja hitta ett mysigt, inbonat hotell där man kan tillbringa dom första 3-4 dagarna. Vi är alltså inte ute efter något dyrt, fräscht design hotell typ utan gärna något som har några år på nacken, en oas, kanske en bakgård/trädgård. Vet inte om detta finns men slänger ut frågan om någon ramlat över något liknande! 

LaduLaser
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2014-12-16

Se min post (precis före denna) om Hotel Kabli i södra Delhi. Trädgård finnes, byggt på 40-talet och inredningen verkar ha stått sedan dess, frukost - som de lagar själva och är asgod - kan beställas till rummet. 1000 rupier per natt (exkl frukost). Jämfört med Pahar Ganj har det dessutom fördelen att det ligger i ett tyst område. Jag kunde ärligt talat inte sova första natten pga tutandet nere på main bazaar road i Pahar Ganj.

__________________

Nästa resa: Delhi-Mathura-Rishikesh-Haridwar-Delhi. November 2019.

Samyaza
Samyazas bild
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2014-10-26

Wow ! låter grymt! Tack :) 

Bokade ni via deras hemsida? Vet du vad det kostar med frukost inkluderat?  1000 R / natt är det för singel eller dubbelrum? 

 

LaduLaser
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2014-12-16

Nej nej, vi hade ju aldrig varit där förut och i den typen av fall är det ALLTID bäst att kolla på rummet innan man betalar Smile

Med frukost inkluderat vet jag inte, vi åt bara middag en kväll för cirka 300 per skalle. Kan tänka mig att en frulle går på runt 200 rupier. Annars finns det en massa småbutiker i området dit man kan gå ut och köpa något frukostaktigt, det gjorde jag en av dagarna.

Rs. 1000/natt var för ett dubbelrum, tror inte att de har singelrum. Det verkar överlag rätt ovanligt med singelrum i Indien, så (även) därför är det så bra att vara två när man är ute och reser där.

__________________

Nästa resa: Delhi-Mathura-Rishikesh-Haridwar-Delhi. November 2019.