Reseförsäkring

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
harry_s
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2006-04-06

Hej!
Jag och en vän planerar att spendera ett halvår i indien i höst/vinter. Vi skulle gärna vilja ha en reseförsäkring och har kollat runt lite efter sådana. Problemet är att dessa verkar vara grymt dyra. Kan någon av er tipsa om en bra försäkring som är ganska alltäckande och inte allt för dyr? Det är inte hela världen om självrisken är relativt hög då vi inte planerar att använda den om vi inte hamnar i grova bekymmer, typ behöver en hjärtoperation.

Kan samtidigt passa på att fråga om företaget STAtravel. Är de bra att ha att göra med? Någon som har några erfarenheter av dem?

PS. Kanske inte riiktigt höt hemma i "indiensnack" men ni får väl flytta den om den passar bättre in någon annan stans...

Tack!

/Harry

pajaflow
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2002-07-07

Har du kollat upp din egen hemförsäkring? Där ingår ju de första 45 dagarna (vanligtvis).

Johanna A
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2003-10-12

Jag kopte reseforsakring genom min hemforsakring och jag blev overraskad over hur billigt det var. Dom har sankt priserna for ungdomar tydligen. Och ja jag tror det var 45 dagar man har och resten far man kopa till.

gurgaon
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2006-03-23

kolla länsförsäkringar. de är billiga, men betalar inte för hemresa om något händer där hemma, som tex folksam gör, men å andra sidan skiljer det ca 15.000.- på ett år, så... Annars är det ungefär samma villkor.