Aeroflot-nojja...

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
MrVargas
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2008-09-14

Hej hej!

Köpte förra veckan en biljett till Delhi med en kompis. När vi skulle boka hittade vi billiga biljetter med Aeroflot varpå jag lyckades övertyga min skeptiska kompis om att köra på detta alternativ. Jag var inte medveten om deras dåliga rykte. Detta gjorde att jag började bli nojjig för att flyga med dem. Som av en slump!?! så störtar så ett Aeroflot-plan en vecka senare! Läget blir inte precis bättre och som om det inte var nog så pågår dessutom terrorattentat i Delhi! Ska man ställa in? Jag vet inte... Betalade inga extrema pengar för biljetten (5625 kr) men ändå. Kan inte få pengar tillbaka och att köpa en ny resa till någonstans längre söderut i Indien har jag nog inte råd med...

shivaji
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-05-23

Det här med att bli rädd efter flygbolagen är bara onödigt, samma med Spainair där folk blev helt förskräckta och ville inte resa med dem. Alla flygbolag, alla passagerarplan går igenom samma säkerhetsrutiner, det är olyckor och inte flygbolagen som leder till krasch. Jag kan inte svara med säkerhet att det är lugnt att åka till Delhi men jag tror nog att det är ingen fara, vet inte när ni åker jag landar i Delhi om några månader och har inga planer om att ställa in, enda rådet är väl att ni ska hålla er borta från stora marknader och högtider då de mest drabbas av bombattacker, turister blir sällan drabbade! Sammanfattning, allt är lugnt och det är bara o köra bo, kom ihåg, Resa stavas med Risk!

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Jag har flugit med Aeroflot mer än 30 gånger. Jag har aldrig varit rädd.

Pokergirl
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2008-02-02

Om du betalat biljetten med ett visakort så har du ett avbeställningsskydd inkluderat. Dock tar det ett par veckor innan man får pengarna åter men det kanske är ett alternativ.

SLANEMAN
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2008-09-22

vi har flygit köpenhamn-moskva-bankok med aeroflot i många år och alldrig haft problem nyare plan har det varit men jag skulle vara försiktig att flyga inrikes eftersom dom fortfarande använder gammla topolev plan. ang planet som störta så tillhörde det aeroflotkoncernen och kommer att avknoppas.jag kommer att fortsätta flyga med aeroflot men var och en får ta sitt eget beslut.

S043602
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2007-04-12

Vet inte varför men jag har hört att flygbolaget numera heter Aerostört. Nä, skojar bara, ner ska man ju i alla fall. Håkan