Ankomst i Delhi

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Linus
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2003-02-27

Jag har läst igenom de äldre trådarna angåendet detta och det står ofta att man ska ta s.k. prepaid taxi. Men vad kostar det ungefär? När jag skickade mail till Anoop Hotel så erbjöd de sig hämta mig på flygplatsen för 350 Rs. Är det rimligt eller är det mycket billigare att ta en prepaid taxi?

pajaflow
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2002-07-07

För ett år sen, kostade en prepaid FRÅN Delhi flygplats in till stan cirka 150 Rs, dvs 30 spänn. Samma resa från stan TILL flygplatsen kostade ca 100 Rs, dvs 20 spänn.

mvh/pia

britrina
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-18

Det är nog, som Pajaflow säger, billigare att ta en prepaid taxi från flygplatsen än att beställa hämtning från hotellet. Dock kan jag tänka mig att det kan vara skönt att bli hämtad och körd till hotellet och slippa allt det tjafs som ibland kan uppstå med andra taxi-chaufförer.
Jag har personligen aldrig råkat ut för taxi-chaffisar som försökt lura i mig att mitt hotell är fullbelgat och dylikt, men efter att jag blev medlem på den här siten har jag förstått att det är ganska vanligt...

Linus
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2003-02-27

Inom en kvart var det utrett :)

Efter att ha varit medlem här i några månader och läst nästan alla inlägg så måste jag säga att detta är en kanon-site och ni som ligger bakom den har verkligen lyckats. Antagligen också mycket tack vare alla människor som håller forumet levande. Ni har givit mig mycket bra input inför min första Indien-resa (som det endast e 2 veckor kvar till :o )
Tack.

pajaflow
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2002-07-07

:oops: Alltid kul att höra, med smicker kommer man långt....
Hoppas du själv kan bidra när du kommit iväg!