Backwater!

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Skånerost
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2007-01-09

Vi vill gärna åka till backwater i december runt julhelgen för några dagar. Är det någon som vet något bra boende? Inget lyx ej heller något loppboende. Vi kan tänka oss att åka från Alappuzha eller Kollam. Tacksam för svar.

Sandokan
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2004-06-08

Jag har varit i Punnamada resorts men backpackers är en ny resort

resten finns i listan
http://www.keralatourism.org/index.php?zone=1&source=accom

Annsen
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2007-02-12

Min kompis Manu har precis byggt upp en resort i Allepey. Har inte varit där när det var färdigbyggt men ska dit över nyår. Kolla in http://www.istay.in. Tyvärr håller de på och uppdaterar hemsidan så det finns inga bilder. Men det är fint, det kan jag lova. Och inte jätte dyrt om jag har förstått det rätt.

FelixM
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2007-11-06

Backwater ? Ja vill du ut på husbåt eller bara hitta ett hotell/resort
i Backwater området ? I vilket fall som helst borde du boka snabbt som tusan då Jul-nyår och fram i januari är hårt bokade. Brukat bara vara billigaste och dyraste alternativen kvar. Alla jaga "bra-mellanklass" alternativen.

Annsen
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2007-02-12

Ja är det husbåt du vill ha så skulle nog manu på istay kunna fixa det med! Marknadsföring så det skriker om det här :) Nej men ärligt är Manu en helskön kille som det går att lita på. Född i Indien men bott i Australien och han har haft egen restaurang där och driftig till tusen är han...