Billigast till Delhi

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
insayt
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2004-07-24

Hej alla i forumet!

Skall åka till Indien runt 28 november och letar bra priser. Det billigaste jag hittat är på supersavertravel.se, 6 493: -.

Nu för tiden sitter man ju och söker på Internet, som alla andra, men kanske finns det någon luring som sitter på en liten resebyrå någonstans och har ännu billigare resor, som man inte når via Internet!

Där kommmer ni in i bilden, är det någon som har ett ess i rockärmen, eller är 6 493: - , så lågt man kan komma? Visst är det ett bra pris, men man skall ju aldrig ge upp!

Mvh Peter

hobbit
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-17

var inne på supersaver, och kollade på flyg till mumbay. bra pris med BA.
men när jag kollade om hemresan var ombokningsbar (svårt att veta vad som händer på ett1/2 år) så fick jag svaret att deflästa bokningar på nätet inte är ombokningsbara...??? de flesta??!!... va då? så jag maila igen...2gg
och undra vad de menade... men har inte fått nåt svar.
så jag lägger nog på 4-500 sek. så jag kan fara hem om nåt händer..
mvh Göran

andreass
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-27

Hejsan!

insayt,

Om man först och främst ser till tidpunkten då du skall åka är det ett förmånligt pris. November tillhör ju turistsäsongen då det kan vara relativt svårt att få tag på bra flygpriser.

Vad som dock är viktigt är att titta på de regler som avser denna biljett. Är biljetten ombokningsbar, återbetalningsbar etc? I regel är det så att de billigaste biljetterna är de mest striktaste. Vill du ha möjlighet att eventuellt boka om din biljett eller skulle du behöva avboka flygbiljetten i sista sekund är det då viktigt med en biljett där detta är möjligt.

Att säga om det finns billigare biljetter är svårt att säga. Det enda du kan göra är att ringa runt till olika resebyråer och forska!

hobbit,

Det stämmer att många flygbiljetter man bokar på internet inte är ombokningsbara. Därför är det viktigt att ordentligt läsa igenom villkoren innan man går vidare med sitt köp!

Andreas

insayt
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2004-07-24

Hej och tack för svaren!

Jag skall bara vara borta en månad, skall besäka min kompis i Delhi och sedan ner till Chennai till mitt fadderbarn och mina andra kompisar.

Så ombokningar blir det inte tal om. Fick ett pris av Indcen Resor, där Aerosvit tar 6200.-, men då får man flyga från STHLM och det har jag ingen lust med eftersom jag bor i Malmö. 200 hit elle dit, käns ju inte som någon stor vinst.

Mvh Peter

henko
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-27

Jag betalde nyligen 6845kr for en biljett till Delhi avresa 23 december med Aeroflot. Det verkar som om priserna har gatt upp en bit mot tidigare ar.