BOENDE ANDAMANERNA!!

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
LSandkvist
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-04-21

Den 8 juli aker jag och min flickvan till port blair. Vi har inte kollat upp nagot boende annu, men tankte om det ar nagon som har ett boende att rekomendera? Vi har tankt att ta oss till havelock och neil.
Befinner oss just nu i varanasi. Nagon mer som befinner sig i den har harliga staden ? :)
tack pa forhand!

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Det är tydligen många i Varanasi just nu. *sjuk av avund*
Jag ser fram emot din berättelse om hur Andamanderna är under juli månad. *nyfiken*

LSandkvist
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-04-21

Andamanerna var helt underbart! Det var skönt att komma ut till öarna efter 4 veckor i indien :) Trafiken var relativt lugn och inte så mycket folk. Vi bodde väldigt billigt och åt väldigt billigt eftersom det var lågsäsong. Vi var ju oroliga att vädret skulle vara dåligt, men första veckan var det endast sol. Veckan därpå kom regnet och dåligt väder, vilket inte gjorde så mycket då vi valde att ta dykcertifikat. Sista veckan hade vi växlande väder. Jag tycker helt klart att man skall åka till andamanerna på sommaren. Vädret är ganska osäkert, men man kan få riktigt fina dagar och annars räcker det att befinna sig i den vackra omgivningen.

Jag har läst någonstans på forumet att man inte kunde dyka på andamanerna under sommarmånaderna, men jag vill klargöra att i stort sett alla dykarshoppar var öppna. Vi spenderade alla veckorna på havelock då vi hörde att neil skulle vara ännu lugnare. Det fanns rätt många hotell som var öppna, men det var även många som hade stängt under sommaren.