Boende i Calcutta

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Carin
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2004-12-16

Hej, jag och några kompisar ska åka till Indien i mars och jag undrar om någon vet ett bra hotell/hostel?

pajaflow
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2002-07-07

Hej,
Indien är ett gigantiskt stort land, vart nånstans skall du, vilka städer?
Kika lite under våra kartor o guider http://www.indien.nu/kartor-guider/ för lite tips, eller sök i vår FAQ http://www.indien.nu/forum.indien.nu/vfos.php.

Mvh/
p

Baloo
Baloos bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-15

Carin skrev:
Hej, jag och några kompisar ska åka till Indien i mars och jag undrar om någon vet ett bra hotell/hostel?

Vilken prisklass handlar det om? Området kring Sudder street har en hel del hotell i varierande prisklasser. Här stannar också de flesta Backpackers.

/Björn

lotus
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2004-06-27

Hej Carin!

Jag har precis kommit hem från Indien-Calcutta!
Det beror på vilken standard du/Ni vill ha? Berätta, men annars så bodde jag och min familj väldigt centralt och nära stan. Det låg långt från backbacker området sudder street. Vi bodde på en gata som heter Park Street och hotelt var ganska okej går att sova och duscha man vistat dock ej så mkt på ett hotel om man inte råkar bli sjuk förstås!!

Detta hotel heter: Hotel Victeerace och fem minuter så ligger Bankomat uttag och ett bra Internet Café som hade bredband och man kunde sitta och dricka och fika samtidgt som man surfar. perfekt tyckte vi hela våran familj. Sedan fanns det en liten koisk som vi handlade billigaste vatten och det kostade bara 11 Rp. Det låg tvärs över gatan när man stod vi internet Café. För hotellet tog 20 Rp för 1,5 liter vatten på flaska. Men vi åt bara frukost ibland på detta hotel för det låg bättre med matställen runt hörnet och cafér. För resturangen var så rökt igen och sunkit så vi valde att hitta våra drömställen på egen hand. Men jag tycker annars att det funkade med städning standarn det var inte så dyrt heller. Vi bodde där i 16 nätter oxch betalade cirka 1900:- svenska kronor.
Trevliga små grabbar som jobbar där och personalen i Lobbyn. Ingen direkt lyx men bra ändå med standarn helt enkelt. Våran familj blev mkt goda vänner med de mesta i området eftersom vi var så länge i min hemstad som jag en gång kom ifrån.

Jag ska ge dig den rätta adressen. Så kan ni fundera på det om ni känner för att vilja bo där. Har telefonnummer oxa om ni vill ha det!!

Kram/ Lotus

korp
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-03

Mizoram Guest house som nästan ligger vägg i vägg med moder Theresas kloster/kyrka/hem eller vad det nu är. Billigt som attans, centralt och mycket trevligt :) Fast jag tror det heter nått annat haha. Varför skriver jag ens detta, det hjälper nu noll! :lol: Jag kan kompletera med uppgifter om någon verkligen är intresserad