boende i udaipur

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
tattis
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2011-07-06

jag vill bara tipsa alla som ska till udaipur om ett guesthouse.MONA LISA guesthouse är det bästa som jag bodde på under min tid i indien. god mat och enormt trevligt folk som jobbade där. trots att vi hade kackerlacks invasion, men killarna ordande det åt oss o jag kunde sova gott hela min vecka där...

Per_L
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2003-10-09

Om jag inte minns fel så var vår Rickshaw-wallah väldigt påstridig om att vi skulle åka till Mona-Lisa guest house. Tror till och med att ytterligare en kille, som var någon slags ägare till hotellet, hoppade på och försökte övertala oss. Vi vägrade dock, och efter en stunds försök till övertalning släppde de av oss där vi ville. Egentligen så är det ju inte så att man tvivlar på att deras hotell är bra, utan snarare lite av en principsak. Du förstår säkert vad jag menar, när det är folk som är på en så vill man gärna göra tvärsemot bara för att visa lite att man har en egen vilja.
Men se där, vi kanske skulle åkt till Mona-Lisa ändå :)

tattis
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2011-07-06

förstår precis vad du menar. jag skulle inte heller åkt dit av rena princip skäl. men jag o min vän vandrade runt o gick bara in...o det är vi glada för.