Boende i Varkala i februari.

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
sofer960
sofer960s bild
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2011-06-11

Jag och min sambo ska vara i Varkala några dagar i slutet på februari. Har ni några tips? Behöver vi boka hemifrån eller ska vi ha is i magen och vänta tills vi är på plats?

Vi behöver inte något lyxställe men gärna AC :)

Moltas
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2011-09-30

Finns ingen anledning att boka i förväg om ni inte anländer väldigt sent på dygnet.
Det finns alla prisklasser men så fort det ska vara AC drar det iväg lite. Vi har precis kommit hem och Varkala kändes som ett hem för oss den månad vi var där.

dancinggirl
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2011-06-18

Hej!

Jag har en väninna som precis fått färdigt 2 bugalows som hon hyr ut. Jättefina (dock inte AC) Dom ligger inte precis på "cliffen" där restaurangerna och affärena är men det tar bara ett par minuter att gå dit. Stranden nedanför husen är dessutom finare än den nedanför Cliffen. Ring gärna Lillemor och prata med henne, hälsa från mig. +91 9995133545

Ha en underbar resa!! (jag kom hem i fredags och har inte anpassat mig till denna kalla trista värld ännu...:-)

Ann

nastanasta
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-02-08

Jag var i Varkala i nästan 1 månad. Had bokat hemifrån då jag skulle vara där över jul och nyår. Det hade inte behövts och stället jag bokade var under förväntan. Flyttade sedan till Hilltop där jag stormtrivdes. Stora fina rum, kylskåp, bra läge och trevlig personal med bra restaurant.

Miau
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-20

Vill du ha hjälp med bokandet kan du höra av dig till mig. Jag finns hela säsongen på www.abbarestaurant.co.nr och hjälper gärna till att hitta bra och prisvärt boende Smile