Boende McLeod Ganj

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Hannah Pettersson
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2009-12-22

Hej!
Ska tillbringa 8 veckor i McLeod Ganj mars-maj. Söker nu tips på bra boende med härlig utsikt! Är det någon som bott i Rajpal cottages? De skulle ha långtidsboende om jag förstått rätt men hittar inget om dom.

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Rajpal Cottages har ingen utsikt alls att tala om men de är mycket billiga att bo hos.

Du bör promenera runt och leta efter ett rum som passar dig när du väl är där.

Hannah Pettersson
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2009-12-22

Har nu varit i McLeod Ganj 2 månader, denna underbara stad! Kan informera er om att boende är det superlugnt med. Finns hur mycket som helst och många med fantastisk utsikt. Priserna ligger från 150 Rs som billigast och uppåt. Vi bodde för 700 Rs natten på hotell Annexe. Mycket bra hotell inne i stan men på lugn gata. Inga bilar eller hundar som håller en vaken :wink: Fräsha rum, dusch med varmvatten, balkong med fantastisk utsikt, mjuk skön säng och en vacker rooftop med matmeny. Vänlig personal och bra städning. Ja, allt var bra! Men det finns många grymma ställen där och mycket är ledigt även under högsäsong så det finns ingen anledning att förboka. Hoppas ni åker till McLeod Ganj, kan jag verkligen rekommendera!

shivaji
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-05-23

Tänkte precis rekommendera hotel annexe men jag ser att ni redan valt den Smile
De bröder som driver denna hotel är otroligt sjyssta.
Utsikten är fantastiskt, för att inte tala om alla de minkar (?) som springer runt just vid utsikten, blev en del bilder där.

Fick du/ni tag i nån "lägenhet" där? vad fick ni betala?