Boende med pool Goa

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Arvid
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2008-04-13

Nu åker vi till Goa igen. Vi är två vuxna och två barn. Sist vi var i Goa så besökte vi Patnem, Mandrem och Benaulim. Vi har nu tänkt att bo på Om sai beach huts Agonda. Är det ett bra ställe? Sedan har vi tänkte att bo på ett ställe till. Vi vill ha ett boende med pool, rent och fint, lugnt, nära stranden helst och till ett överkomligt pris. Jag har tittat runt lite på nätet men inte hittat något direkt. Har ni något ställe att rekommendera? Vi har hittills inte varit i Baga eller Calangute, går det att få ett boende i Baga /Calangute där det är lugnt (så att barnen kan sova)? Vi vill gärna bo på ett lite mindre ställe. Vi tar tacksamt emot era erfarenheter. Tack för ett bra forum.

tommypeters
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-07-01

Området omkring Chalston i Calangute måste väl vara rätt lugnt...

Arvid
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2008-04-13

Tack för ditt svar men finns det ingen mer som har bott på något ställe som ni kan rekommendera?

Har någon bott på Om Sai beach hut Agonda? Har ni emailadress till dem? Är det ett bra ställe eller har ni något annat ställe att rekommendera.

/Helén

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Arvid skrev:
Om Sai beach hut Agonda?

Jag har svårt att tänka mig att de har någon dator varför en e-post-adress knappast är till någon hjälp. Åk dit och titta om du vill bo där och bestäm dig när du har sett vad de har att erbjuda. Det finns ingen anledning att boka i förväg. Det finns många ställen att välja på. Skulle något vara fullt är det bara att gå några få meter till grannen.

Det cirkulerar olika telefonnummer på olika www-sidor. De tillhör ofta personal som jobbade där förra eller tidigare säsonger.

Maggan
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2008-08-20

Hej!
Vi bodde på http://www.jacksplaceingoa.com i jan 2010. Stort familjerum rent o frächt , ingen trafik och helt tyst på kvällen.Det finns en pool.(nackdelen var den usla servicen i receptionen). Men det är ett prisvärt hotell med bra läge, ca 5min. trafikfri promenad från stranden. Det ligger längst söder ut i Calangute, vid den i mitt tycke bästa delen av den långa stranden. Vi kommer att bo där igen. Sonesta inn ligger i närheten. Rymliga familjerum , lungt läge och fint poolområde men en annan prisklass som jag inte tyckte att det var riktigt värt.
Ha en underbar resa!

hampian
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-01-06

Nyss hemkomna vill jag gärna rekommendera Martins Comfort i Betalbatim, som ligger mellan Majorda och Colva. Ganska litet familjärt, kanonfint, rent och fräscht hotel med pool/barndel, och liten lekplats med karusell och gungbräda. Bemannat o bevakat dygnet runt med utmärkt service. Mycket lugnt läge, 10 min promenad till stranden på nästan trafikfri väg. Vi betalade 1800 Rs/dygn inkl frukost bestående av kaffe/the, omelett, toast, marmelad och färsk frukt samt juice. Mest indiska gäster.

På andra sidan vägen ligger Martins Corner, en av Goas bäst ansedda restauranger med Bollywood-stjärnor och kändisar bland gästerna. Fullt varje kväll så det gäller att boka bord om man ska äta efter kl 20. Middag med öl/cola ca 2000 Rs för 4 vuxna o 2 barn.
Någon kväll promenerade vi till Majorda där det fanns några fler restauranger bl.a. utmärkta "Pentagon" samt några småbutiker. Annars taxi till Colva eller Margao.