Boka eller vänta?

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
omnikron
omnikrons bild
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-05-04

Hej!

Vi planerar att resa till Goa en månad och har tänkt resa i början av maj. VI är flexibla med resdatum och undrar vad ni tror blir billigast, att boka en resa redan nu, eller att ta en sista minuten-resa? Vi är ju som sagt flexibla både med av- och hemresedatum.

Anna

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Vad menar du med sista minuten? Är det överblivna resor hos charterbolagen du syftar på så går det inga charterflyg alls i maj. Dessutom är de mycket få sista minuten-biljetter som säljs under februari och mars alltid 14 dagar och alltid dyrare än reguljärt flyg till Delhi eller Mumbai.

Reguljära flyg är billigare ju tidigare du bokar.
Billigast tar du dig till Goa med flyg till Delhi eller Mumbai och sedan tåget ner till Goa. Tur och retur Delhi eller Mumbai kostar cirka 5000 kronor om du bokar så här sent. Hade du bokat i biljetter i höstas hade du fått biljetter för 3750-4200 kronor. Väntar du tills i april stiger priset ytterligare några tusenlappar.

Det enda reguljära flygbolag som flyger mellan Stockholm och Goa är Qatar Airways. Qatar Airways tar drygt 9000 kronor tur och retur Goa om du köper idag. Hade du handlat samma biljetter för 6-9 månader sedan kostade biljetterna cirka 6000 kronor. Väntar du till april blir det ännu dyrare och du kommer troligtvis behöva betala cirka 12000 kronor för samma biljetter.

Tågbiljetter från Delhi [NDLS] eller Mumbai [CSTM] till Goa [MAO] köper du på cleartrip.com/trains

omnikron
omnikrons bild
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-05-04

Hej!

Tack för tips, precis den typen av svar som jag ville ha. :) Då tar vi och bokar resan nu. Vi reser från Kastrup så resan verkar landa på 5700 kr med flyg hela vägen till Goa. Känns som ett helt okej pris tycker jag.

Tack, Anna

tommypeters
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-07-01

matsism skrev:
Dessutom är de mycket få sista minuten-biljetter som säljs under februari och mars alltid 14 dagar och alltid dyrare än reguljärt flyg till Delhi eller Mumbai.

Frugan åkte i morse till Goa på sista minuten för 2400:-...