Bröllopsresa resrutt?

1 post / 0 nya
Sofijah
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2010-12-09

Hej!

Vi ska åka till Indien på bröllopsresa i fyra veckor under jan/feb 2019. Planen är att flyga till Delhi och göra en rundresa i Rajastahn via Agra och besöka Jaipur, Jodphur och Udaipur. Vi vill också hinna med Ranthambore. Vi vill avsluta med sol och bad, men kan inte bestämma oss för om vi ska åka till Goa eller Kerala, känns tajt att hinna både och. Skulle vara så kul att se Backwaters, samtidigt som vi har förstått att stränderna i Goa är finare.

  • Känns detta som en rimlig rutt eller borde vi tänka om kring något?
  • Vad borde vi välja - Goa eller Kerala?
  • Vi har ännu inte bestämt om vi ska åka med svensk researrangör eller ta hjälp på plats. Någon som har tips på bra researrangör i Delhi som kan arrangera rundresan?

Tacksam för tips! smiley

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu