Finns det trebäddsrum?

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Magicca
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2008-01-07

Vi är tre tjejkompisar som ska resa, finns det trebäddsrum eller alternativet att få en extrasäng i ett dubbelrum?

Får man annars klämma in sig 3 i ett dubbelrum?

Hittar ingen info om detta.
/Ida

Baloo
Baloos bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Svaret är 3 ggr Ja. :D

Det finns trebäddsrum. Skulle det inte råka finnas så brukar det gå att fixa en extra bädd. Och skulle inte det gå så har de säker inget emot att ni sover tre i en dubbelbädd.
Personligen har jag aldrig haft några problem. Vi brukar åka 4st (2 barn) och brukar bo i trebädds eller dubbelbäddsrum med eller utan extrasäng.

mazganistan
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2006-02-20

De brukar kunna släpa in en madrass, funkade överallt utom på ett hotell i Arambol då vi var tvungna att hyra ett rum till och då gick det bra att släpa över det rummets madrass. (200 rups, så det var helt ok.)

Equivocal
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2008-05-16

Vi åkte tre och jag tror inte vi hittade ett enda trebäddsrum på vår dryga 5 v. resa. Men det gick alldeles utmärkt ändå. Ibland fanns det fyra sängar i rummet, ibland (oftast) sov vi alla tre i en dubbelsäng (var väldigt skönt i dehli och agra då det var j-igt kallt om nätterna. På vissa ställen fixade de extrasäng i rummet. Men sen är det ju så pass billigt så vill man slippa bo trångt går det alldeles utmärkt att ha två rum. Vi hade två hyddor i Goa (Palolem) och det var såå skönt att äntligen få lite utrymme. Och för de två hyddorna som både hade egen toalett och dusch betalade vi rs 700, helt ok!