flyg

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
mojo
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2007-11-03

någon som har koll på flygbolag där man kan flyga in till Trivandrum och hem från Mumbai ?

Linda K
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2011-08-12

Har inte riktigt svar på frågan, men tänkte ändå bidra med ett tips...
Vi åker till Trivandrum i februari / mars och har hittat biljetter med Qatar airways med bara en mellanlandning från Stockholm (Dopha). Priserna kändes bra; 26 000 för två vuxna och två barn. Vet dock inte om de också flyger från Mumbai...
Vi hittade bolaget och avgångarna via en stor sökmotor (minns inte namnet, men tipset kom från detta forum) och sedan tog vi direktkontakt med bolaget för att få svar på några frågor och bokade direkt via bolaget egen hemsida. Det verkade bli bättre om- och avbokningsvillkor på detta sätt. Och lite billigare.

Lycka till!
Linda

Annsen
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2007-02-12

STA travel brukar ha rätt billiga priser, speciellt om du är under 26 eller student. Tror att de hade flygningar från Mumbai. Trivandrum vet jag att de har det, ska själv åka snart och tänkte boka med dem först men jag åker till delhi istället och tar inrikesflyg. Tjänar på det då jag åker mellan jul o nyår. Sedan kan du testa sistaminuten.se, travelstart.se, mrjet.se. Tror att i vilket fall nåt av dem så det går att åka från olika ställen och det går nog ringa och boka med.

Lycka till!

FelixM
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2007-11-06

Du kan boka på nätet på
http://www.jetairways.com

även http://www.flykingfisher.in och http://www.goindigo.in

Alla 3 är bra, indigo billigast för det mesta.