Flyg, båt eller tåg ut ur Indien

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
sofieask
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-04-05

I augusti kommer jag att åka till Indien, stannar där till februari, alltså då mitt visum går ut. Då, i februari måste jag komma ut ur Indien så billigt som möjligt. (Jag vill stanna i Asien tills i maj eftersom jag har en hembiljett från New Delhi då). Båt, flyg, tåg, spelar ingen roll. Någon som rest billigt till ett närliggande land, eller kanske lite längre bort, Kambodja eller Thailand?
Det jag kollat hittills kostar minst 2000:-, då är det från Bangalore-Bangkok.
Jag har inget krav på att det ska gå snabbt eller vara speciellt bekvämt, bara det är billigt!

Tacksam för hjälp!

piukku
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-06-30

Hej.
Vilken härlig resa du har planerad! Jag vill dock göra dig uppmärksammad på att det inte finns några garantier att man får ett nytt visum till indien efter att 6 månaders turistvisumet gått ut. Det sägs att det inte ska vara några problem att fixa ett nytt i tex Sri Lanka eller Nepal men jag har hört tråkliga historier också med ambassader som krånglar, så en utresebiljett från indien då man inte har visumet på det klara är alltid lite "risky". Om du vill uppleva ett annat land i närheten rekommenderar jag Bangladesh, visumet är lätt att fixa, tex från Calcutta, och bussar går ofta och tar inte lång tid till Dhaka. Lycka till och trevlig resa!

MVH
Paul

sofieask
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-04-05

Jo, tyvärr kan man ju inte alltid lita på ambassaderna men jag får hoppas på det bästa och köpa en annan biljett om det skulle krångla.
Tack för tipset, jag ska kolla upp det! Du har ingen koll på vart eller om man kan köpa bussbiljetter på internet?

Mvh
Sofie