Golden sands beach resort

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Gäst

Någon som har bott på Golden sands beach resort i Kovalam?

Gäst

Ligger det möjligen långt från stranden och att bo nära den uppskattas mer?

Nadia
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-05-04

Hej!

Jag, min man och vår 10 månaders bebis bodde på Golden Sands under en vecka i januari.

Vi var supernöjda och tyckte det var riktigt prisvärt! Det ligger inte alls långt från stranden, det tar knappt 5 minuter att ta sig ner på stranden. Vi tyckte det var rätt skönt att det låg en liten bit från stranden då det var väldigt lungt. Det ligger fint omgärdat av palmer och det finns en riktigt fräsch pool. Restsurangen är inte mycket att hurra för men frukosten är helt ok. Rummen är enkla och rätt smaklöst inredda men välstädade och stora. Till alla rum finns enorma balkonger där det är mysigt att hänga. Personalen är trevliga men man får tjata lite på dom om man vill ha hjälp med nåt. Kan va bra att ha en ficklampa nära till hands om kvällarna när det är strömavbrott, speciellt på väg till eller från stranden.

Som sagt, vi var supernöjda och kommer säkerligen bo där igen!

Allt gott,
Nadia

Gäst

Tack! Nadia, för ditt informativa och framförallt relevanta svar på min fråga, till skillnad från en viss "Indienexpert" av hybriskaraktär. Vi hade väl i stort sett bestämt oss men med ditt svar har vi bokat 9 dagar på Golden Sands vid Jul&Nyår.För oss känns det perfekt med ett ställe med lugn&ro en bit ifrån stranden, känns faktiskt inte som ett slöseri med tiden att gå 5 min till havet.

Gäst

Om den här tråden verkar osammanhängande beror det på en medlems raderade inlägg.

Nadia
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-05-04

Hoppas ni blir lika nöjda som vi var! ( kan förresten tillägga att jag nog tog till i överkant med tiden det tar att promenera. Vi hadr trots allt en barnvagn att släpa på...så det handlar nog snarare om typ 3 minuters promenad Smile)