Hotel Prince Polonia i Paharganj?

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
jooplin
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2012-11-30

Hej på er,

ska förmodligen spendera 12 dagar i Delhi och vill ha ett fräscht hotell som för den sakens skull inte är svindyrt. Har bott i Paharganj förut men endast tre nätter. En natt på Hotel de Holiday International som jag verkligen inte gillade och som dessutom var överprissatt så det förslog, så dit tänker jag inte återvända. De två andra nätterna bodde jag på Hotel City Heights som var betydligt fräschare men som kändes lite opersonligt/tråkigt och deras wifi fungerade väldigt dåligt (dock har jag ett usb-modem nu så det är väl ok).

Det här är precis i slutet på en tre månaders resa och tänkte unna mig själv lite lyxigare boende eftersom min budget är långt ifrån överstigen men som sagt; det blir en hel del nätter så det bör ändå ligga i en prisklass på högst 2500-3000 INR/natt. Jag vill helst att det ska finnas bra uppkoppling, gärna en ok restaurang i anslutning till hotellet och jag tycker även att det är viktigt att personalen ger ett trevligt bemötande. Om det ligger i Paharganj så tycker jag inte att det spelar så stor roll var det ligger då allt där ligger centralt och jag har heller inga problem att sova om det är livligt utanför.

Jag har kikat på Hotel Prince Polonia och att bedöma av deras hemsida så verkar ju allt frid och fröjd (vilket hotells hemsida ger inte det intrycket?!). Eftersom det gott och väl ligger i min prisklass så bad jag om att få priserna för en svit och en sådan skulle jag kunna få för 1700 INR per natt. Är det någon här inne som bott på Prince Polonia och isåfall; hur tycker ni att det var? Är det mer "upmarket" än många av konkurrenterna i Paharganj eller är det att kasta bort sina pengar att bo där?

Tack på förhand!

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Jag har bott massor av gånger på Hotel de Holiday International och Hotel Prince Polonia. Jag gillar både Hotel Prince Polonia och Hotel de Holiday InternationalHotel Prince Polonia är trevligt med sin underbara men lilla pool på taket.

Men om du inte gillade Hotel de Holiday International kommer du troligtvis inte heller att gilla  Hotel Prince Polonia. Båda hotellen håller ungefär samma standard på det mesta och man möter ofta ungefär samma personal på de båda hotellen. Ta aldrig bilder på hemsidor på för stort allvar. De är alltid väl retuscherade och alltid tagna på helt nyrenoverade rum, ofta för många år sedan. 

Om du vill unna dig lite lyx skall du bo på fiiiiiiina Park Hotel vid Rajiv Chowk eller helt underbara The Rose i Hauz Khas Village eller Colaba Guset House i Safdarjung. Även om du inte bor på någon av dessa är de väl värda att besöka för mat, musik, vin, te och kaffe. Smile

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

jooplin
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2012-11-30

Tack för svaret!

Det är precis som jag misstänkt med andra ord och precis som du säger så är ju bilder på hemsidor inget att lita på. Tror jag kollar in Polonia någon/några nätter och ser hur det är. Dina förslag ser ju helt underbara ut men ligger tyvärr något över min budget. sad

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

The Roos har mycket trevliga lördagkvällar med levande musik och fantisk brunch-buffé på söndagar. Jag skall dit nu på lördag och söndag. 

 

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

jooplin
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2012-11-30

Ar du alltid i Indien? Wink The Rose ser otroligt trevligt ut, ljust och frascht, far se om vi ses dar! Vad trevligt det hade varit om Delhi hade samma hotellpriser som typ nagon random stad i Tamil Nadu, da hade man verkligen kunnat unna sig nu pa slutet.