hotell i Rajasthan ?

8 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
anncharlotte
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Ska ev i framtiden åka till Rajasthan tillsammans med några vänner och blir då den som får planera resan. Dom är inte några Backpackerturister och jag känner att jag behöver lite tips om var vi ska bo.
Har ju själv varit i Rajasthan ett par gånger och i flera fall har vi bott riktigt bra, men det är ju med mina mått mätt, är inte så kräsen.
Nu är det ju inte lyx jag eftersträvar utan helt enkelt bra, rena hotell med det där lilla extra. Budgeten är inte så snäv, men inte för dyrt heller då, helst skulle jag vilja hamna runt 1000 rs i snitt.
Nån som har några bra tips ?

Kanske skulle skriva var också :D , Rutt : Delhi - Agra - Jaipur - Bundi - Udaipur - Manvar - Jaisalmer - Pokaran - Rohet

henko
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-27

I Bundi rekomenderar jag Shivam Guesthouse. Det är en trevlig, liten familjehaveli med en 5-6 rum, rent och snyggt med egen toalett. Familjen som driver stället är super trevliga och lagar kanon god mat. Det är mycket lämpligt att ringa och boka innan. Ring Montu eller Pinky på mobil nr. 921491113 eller 09460300272. Dom dyrare rummen med fin utsikt kostar nog max Rs 500. Jag stortrivdes där och kommer nog att återvända dit någon gång.

anncharlotte
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Tack för det tipset, det tar jag gärna till mej :D
Var när jag själv besökte Bundi och åt på ett litet ställe, med två jätterara syskon som drev det tillsammans med sina föräldrar, kommer inte ihåg namnet men det kanske kan vara samma ställe :D

henko
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-27

Det låter som samma ställe. Det kommer ofta folk från andra ställen för att äta där på kvällen, p g a maten och den goda stämningen. Ett guldkorn.

anncharlotte
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Ingen mer som har några bra tips om Rajsasthan :D

akcn
akcns bild
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-20

Hej!

Tror jag har tipsat dig tidigare om Anurag Guest House i Bani Park Jaipur, lugnt stilla med fin trädgård och hyfsat nära till MI Road osv.

Sist hade de både lite billigare rum samt från 800 inr oxå.

mvh
Anna

anncharlotte
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Tack för det tipset, kanske jag har hört det förr , man glömmer ibland du vet :D .
Finns det resturang på hotellet ? Nånstans man kan sitta utomhus och äta ? Går det hitta några uppgifter om hotellet här på nätet, vad du vet, så jag har möjlighet att boka om jag så skulle vilja ?
Men jag antar att där inte finns pool, Jaipur vore nog bra för ett lite längre stopp så att vi får chans att bada lite också.
Nån som har nått bra förslag på poolhotell i Jaipur ?

akcn
akcns bild
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-20

Hej!

Ok.. att man glömmer.... sitter just nu och funderarpå vad det där hotellet, ganska nära Anurag heter som har pool... hmmm.....vet att man kan betala 150-300 inr för ett dopp ipoolen...

ang Anurag så kan man få frukost utan problem, chai och dricka funkar oxå... trevlig trädgård att sitta i och ibland kan man charma in sig hos personalen och så fixar de lunch och middag... allt de hämtar mat från någon restaurang i närheten....

Som sagt finns ett par bra restauranger nära billiga och bra... Cit-Chat som ligger på en tvärgata har god mat, internet och glass!! På samma gata finns, läkare, litet sjukhus, några apotek , juvelerare, små supermarkets.... lite allt möjligt.

Har för mig att Anurag har en hemsida, tyvärr hittar jag inte kontakt info nu.... men sök på Anurag och Jaipur.

Ahha... nu kom jag på pool hotellet namn!!! Maya intercontinetal... de finns på någon av alla otal hotellhemsidor. Det är oxå ok ligger i Bani park men närmare Centralstationen och GPO... och MI- road.

De är dyrare och framför allt mycket större än Anurag. Men de har pool!!! och bra restaurang på hotellet... tror de själva benämner sig 4 stjärningt men är väl typ 2-3 stjärningt svenskt hotell. Men alla rum ska ha Ac och kylskåp... har tittat på ett av deras rum en gång.... men det är en annan historia :wink: ...

Lycka till !!!