hotell i varkala

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
mallann
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2005-11-04

Hallå ja!

Någon som har någe tips på mysigt o bra hotell i varkala över nyår?

Baloo
Baloos bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Detta var helt OK: http://www.preethbeachresort.com/varkala.htm

Har för mig vi betalade ca 800 rupies i dec 2003 (ett par dagar innan julafton) för ett dubbelrum. Bra mat och service! +pool om man är intresserad av det. Vi bookade i förväg vilket nog är att rekommendera i jul och nyårstider.

/Björn

mallann
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2005-11-04

låter intressant, en får ta o tacka o bocka!!!!

Hade även tänkt att uppleva backwater, har hört att man kan övernatta på en båt m egen kock o kapten. Några bra tips om detta, namn på bra turer (arrangörer) mm....

Andra tips på vad man kan göra i kerela???

pajaflow
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2002-07-07

Här kan du läsa lite:
http://www.indien.nu/kartor-guider/kerala/

Erika
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2002-10-28

Jag bodde på ett jättemysigt familjeägt guesthouse i Varkala. Det var nytt och fräscht, ganska enkelt men skön säng, rent badrum, fläkt och rummet var målat i olika lila nyanser. Det bästa var priset - Rs100 för ett dubbelrum.
Stället heter Happyland :lol: och var lite svårt att hitta trots att det låg väldigt bra till, bara några meter in från "huvudstigen" som går längs med branten ner till stranden. Ganska nära helikopterplattan och den underbara restauranten Outtapura. Fråga er fram om ni tycker det låter som något för er!
Ha det så trevligt!
/Erika

Yvette
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2002-04-07

Hotel Evergreen på norra stranden rekommenderar jag. En bit ifrån alla restauranger och små guesthouses, nära lite "privatare" stränder, men med gångavstånd till allt det jag nämnt.

Litet, fräscht som attan och trevlig och intressant personal. Ett stort plus för egen, möblerad (och julpyntad!!!) veranda... och att vågskvalpet hörs dit.