Hotell Kerala

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Hakanmag
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2005-02-02

Hej!
Är det någon som har tipps på hotell och boende i Kerala, Cochin och varkala mm. Skall dit i mars så undrar även om när man i så fall kan boka hemifrån. Hört att de inte tar emot bokningar förrän några månader innan.

Mvh
Håkan

Annsen
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2007-02-12

Hej! har du läst mitt inlägg om istay? Här nedan är en länk tilll mitt inlägg, annars kan du kika på http://www.istay.in. Det ligger i Allepey. Ska själv dit över nyår! Jippie!

http://www.indien.nu/forum.indien.nu/viewtopic.php?t=7010

Sen när det gäller Cochin så bodde vi inte på ön utan på fastlandet (Ernakulam) istället. Kommer inte ihåg namnet så här på rak arm men det låg på samma gata som Indian coffee house men lite längre in. Sedan var det uppför en trappa, vitt hus har jag för mig. Ritkigt fräscht och billigt, för jag har för mig att det är ganska dyrt där. Det är rätt så nära färjan över till cochin med så. Tyckte Ernakulam var en rätt cool stad. Stor modernisering pågår, vilket väcker dubbla känslor, men det är stora kontraster. Om du är nåt i Ernakulam så ska det finnas en marknad norr om indian coffee house om du fattar (kanske 5-10 min gångavstånd), jag tror inte det var så vanligt att turister rörde sig där så vi blev väl påpassade på ett mycket trevligt sätt, inte påflugna alls!

I Varkala kan jag rekomendera Mona Lisas Palace/place. Det låg bara en liten bit in från den lilla gångvägen längs klippan och så rakt in vid den trappan som är på mitten av stranden och sedan inte till vänster bakom ett annat hotel som har lite spa och liknande. Det var hur fräscht som helst och vi fick det billigt. nära den minst riskabla stigen ner till stranden med :) Hoppas du hittar det!

Om du åker i mars så behöver du inte boka några hotell långt förväg. Det brukar vara dyrare och det går alltid att hitta bra hotell, pruta och leta. De kommer i princip att jaga dig så...

Ha en trevlig resa!

Hakanmag
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2005-02-02

Hej!

Tack för svaret! Istay såg perfekt ut. Kan du maila eller skicka något då du varit där i nyår så man får lite mera info och upplevelser hur du haft det?

Ha en bra resa....

Håkan å Cm