hotell kochi?!? ev alleppey

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
wickz
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-09-09

Budget 800 irn, måste ha k/v vatten, rent, stor säng (inte liten.dubbel, utan isf även extra säng), bra badrum med bra handfat och bra dushmöjligheter, inte jätte små rum Har gärna ac Behöver finnas restauranger i.närheten. Vi är i alleppey och otrivs, bor för 1000 men inget att jubla över, med ac dock. Vi flyr nog fältet imorgon, med tåg eller husbåt beroende på pris. Men vill inte leta boende imorgon utan faktiskt ha det klart! Ge många förslag, snälla

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

wickz skrev:
Budget 800 irn, måste ha k/v vatten, rent, stor säng (inte liten.dubbel, utan isf även extra säng), bra badrum med bra handfat och bra dushmöjligheter, inte jätte små rum Har gärna ac Behöver finnas restauranger i.närheten.

Med risk för att verka tjatig: Casamia Homestay är helt underbart och dina barn kommer att ha lekkamrater. Jag betalade 800 rupier / natt för ett trippel-rum hos Casamia Homestay vid mitt senaste besök. Med AC är kostar det ungefär dubbelt så mycket. 

Thompson bor hos Casamia Homestay i Fort Kochi:

FOTO: Mats Larsson

wickz skrev:
Vi är i alleppey och otrivs, bor för 1000 men inget att jubla över, med ac dock. Vi flyr nog fältet imorgon, med tåg eller husbåt beroende på pris. Men vill inte leta boende imorgon utan faktiskt ha det klart! Ge många förslag, snälla

Väljer ni mellan Tåg eller husbåt? Tåg åker man för att det  är billigt och bekvämt sätt att ta sig fram. Husbåt åker man för att åka husbåt och inte för att komma någonstans. Husbåt-turer på Kerlalas bakvatten finns från 300 rupier / person upp till flera lakh / person. 

Husbåt:

FOTO: Mats Larsson

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism