Hotell och Rajasthan!

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
vulnerable
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2004-08-01

Har rest en del, men aldrig varit i Indien, åker dit 23 Nov (till Delhi). Funderar först på om någon har koll på vart man ska bo, i stan, om man tex vill starta första natten på något av de dyra hotellen, för att komma igång.
Hur mycket ett lyxhotell kostar, har hört lite olika saker, av vissa att det är billigt och av andra att det ska vara dyrt. *förvirrad*

Rajastan, vi hade tänkt att rest runt där lite, alla pratar om det, men vad är det egentligen som finns att se där?

Tacksam för svar! :roll:

Tesan
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2004-04-01

här kan du se en hel del foton från rajasthan (plus läsa resdagbok): http://www.resdagboken.se/travel.asp?id=10749

mitt tips vad gäller boende i delhi är att ni bor vid marknadsgatan pahar ganj/main bazaar eftersom den ligger precis vid tågstationen = ni slipper krångla er genom stan till tågstationen och förbi alla som vill lura er på er väg efter er första natt. förboka gärna så ni har ett specifikt hotell ni ska till så minimerar ni risken att bli körda till ett hotell i en helt annan del av staden ;) här kan man förboka: http://reservations.bookhostels.com/backpacking.nu/

olabandooola
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-08-23

Hej!

Boende i Delhi är inget problem, lyd föregående skribents råd! Shoppa runt bland ställen på plats, rum finns alltid! Se till att inte bli blåst bara, 150-350rs är rimligt beroende på standard.

Läs följande tråd och kolla bilden på ett rum för 180rs nedan.

http://www.resdagboken.com/upload/15/bild155245.jpg

Rajhastan;

Åk dit, det var underbart, gillade speciellt Udaipur.

http://www.resdagboken.com/diary.asp?d=9&id=4957 Udaipur är underbart! Åk dit, I udaipur finns en marknad som heter Tibetan Market, dit åker Indierna och handlar kläder, det är billigt där mao.

Billigt och bra boende hittar du på Hotel Gangaur Ghat, jag betalade 200 rs för ett single room där med utsikt över Lake Palace. Underbart.
http://www.resdagboken.com/upload/16/bild160369.jpg

Som sagt, läs och kolla på bilderna på hemsidan, även bilder från andra ställen i Rajastan...Udaipur var nog det ställe som var häftigast i Rajastan.

MVH // ola

anncharlotte
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Gå ut på tex altavista och sök på hotel delhi eller india så får du upp en massa sidor där du kan leta hotell. En del av dom har också priser utsatta, så du kan få en aning om vad det kostar.
Jag hör nog till dom som tycker att lyxhotellen i Indien är dyra, men man behöver inte bo bo på lyxhotell för att bo riktigt bra.
Känner du för att unna dej en natt på ett riktigt topphotell skulle jag nog rekomendera dej att göra det i Rajasthan istället för i Delhi, storstäderna är överlag betydligt dyrare och det finns en del fantastiska hotell i Rajasthan.