Hotellbokning via nätet

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Ragnhild
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2007-06-10

Jag har hittat ett hotell nu som verkar toppen. Billigt och fräscht, fått mycket goda recensioner. Nu undrar jag vad som är bäst: boka alla dagarna hemifrån via datorn? Hur säkert är det egentligen och framför allt, är det dyrare? Känns som man skulle kunna förhandla ner priset ännu mer om man väl är där.

Helst hade jag velat ringa hotellägaren och paxa ett rum första natten, utan att lämna ut visa-nummer och allt det där. För att sedan ordna med resten väl nere. Ja ja, är en tant...men jag är ny på det här okej!

Billi
Billis bild
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-07-12

Jag har visserligen bara erfarenhet från två hotell i Delhi, men i alla fall...
Innan resan dit bokade vi hotellrumen via internet och hemresans boende bokade vi på plats på hotellet, då blev priset ett flera hundra rupees dyrare, om det inte till och med var 1000 rupees dyrare. Så har det varit på de två senaste hotellen de senaste två gångerna, och då fick vi ändå ner priset de gav oss på plats. Alltså har det, får vår del åtminstone, blivit billigare att boka i förbäg via internet... Det har varit bra och säkert så visst jag vet genom sidorna vi bokade genom (det var inte hotellens egna), men kolla runt och jämför olika sidors pris, det kan variera för samma hotellrum och antal nätter.