hur tar vi oss fran apalley till delhi fort?

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
starfizz
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2012-02-19

hej! vi behover ta oss fran allapey till delhi fortast mojligt, senast vi kan aka ar pa tisdag och alla tag ar uppbokade. vi kan inte heller flyga da en av oss inte har nagot pass. vad gora? det finns ett tag (12625) kerala express som gar fran eranakulam till new delhi 15:45 den 16 april som vi kan fa vantelista 19 till, klassen ar da ac 2 tier; hur stor ar chansen att fa plats pa detta tag? tacksam for svar

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Resan tar nästan två dygn.
Det går aldrig snabbt från Kerala till Delhi med tåg. 

Ehhh, varför inget pass?
Det går flera flyg varje timme från Kozhikode, Thiruvananthapuram och Kochi, tre olika flygplatser nära Alappuzha (Alleppey), och  som med ett byte tar er till alla städer i Indien inom några timmar. Tänk på att det är olagligt för utlänningar att resa i Indien utan pass och kan i värsta fall leda till häktning och livstids utvisning. Tänk också på att du måste kunna visa passet ombord på tåget då namnet på biljetten och det i passet måste stämma överens. 

Tåget 12625 Kerala Express 12625 har bara en AC-Two-tier-vagn med 48 platser varför det är osäkert om ni kommer med tåget med väntlisteplats 19. Välj istället SLEEPER-klass. Just nu är det WL 100 för SLEEPER-klass men det är nästan tusen SLEEPER-klass-sängar i tåget så chansen att komma med är stor.

Tåget 12625 Kerala Express har även en GN-klass-vagn. En vagn ni kan resa i utan reserverad plats. Är det fullt i AC-Two-tier-klass, AC-Three-tier-klass och SLEEPER-klass kan ni alltid resa i GN-klass-vagnen. Det är spännande att resa i GN-klass. Fördelen är att de flesta bara reser korta sträckor varför det alltid går att ta för sig av platser vartefter de blir lediga. Ta med kuddar och filtar då plankorna till sängar är rätt hårda. 

Jag hade nog köpt biljetter till alla klasser på tåget för att öka mina chanser att komma med och sedan i värsta fall klivit ombord GN-klass-vagnen. 

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Hur gick det?
Kom ni fram till Delhi? 

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism