Hyra hus i Kerala

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
StinaRolfhamre
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2012-03-24

Vi är en familj på 8 vuxna som funderar på att hyra hus i Kerala, i området kring Trivandrum, 2-12 april. Vi har kollat på en del sidor men de flesta är redan bokade eller alldeles för dyra. Vi hade tänkt oss i prisklassen runt 7000 sek/vecka. Är det någon som har bra tips på något hus eller tillvägagångssätt för att få tag på hus? Inte allt för långt från stranden. Enormt tacksam för alla sorters svar!

MVH Stina

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Skall du hyra så få dagar som 10 dagar tvivlar jag på att någon är intresserad av att hyra ut sitt hem om de inte får sanslöst mycket betalt. 

Dessutom om du vill betala så mycket kan du ju välja och vraka mellan hotellen och behöver inte bo ett hus (utan service).

Det enda stället du kan bo riktigt nära en bad-strand är vid Light Hose Beach i Kovalam söder om Thiruvananthapuram. 

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

wickz
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-09-09

Fast vaddå inte intreserade? 7000 sek är sanslöstmycket även för en månad! Beror kanske på vad ni vill ha för hus men jag har istälelt svårt att se att de tär ett problem. Men för sådan kort tid är de tkanske int ekul att chansa för ervilekt troligen skulle underlätta. men sök på rent house och olika städer i kerala som är intressanta och maila runt helt enkelt. Många hotell har annars fristående hus med