Hyra lägenhet i Delhi

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Julia.Joel
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2016-05-30

Hej!

Vi är ett par som skulle vilja hyra en lägenhet i Delhi (Gurgaon) några månader. Är det någon som har några tips kring detta? Känner  till någon bra agent man kan vända sig till? Någon som har bra koll på Gurgaon och rekommenderar ett visst område? Etc.

Tacksam för alla tips!

Julia&Joel

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Gurgaon ligger inte i Delhi. Gurgaon är den näst största staden i delstaten Haryana och ligger söder om Delhi. Delhis tunnebanenät täcker delar Gurgaon varför det är enkelt att ta sig till och från Delhi

OLX har mängder av både möblerade (furnished) och omöblerade lägenheter för andrahandsuthyrning i Gurgaon. Titta alltid på flera olika lägenheter och läs kontraktet noga.

Försök att bo gångavstånd till Delhi Metro så du har enkelt att ta dig till Delhi och andra kan hälsa på. 

Att tänka på är att det alltid finns två tariffer för el beroende på om elen kommer från delstatens elverk eller husets reservaggregat. Reservaggregatet går igång automatiskt när det blir strömavbrott från det stora elnätet och då blir elen löjligt dyr.

Alla hus har inte rinnande vatten dygnet runt. Ofta har man hinkar i badrummet och köket med vatten att använda när det inte finns vatten i kranarna. 

Du kommer att förväntas att anlita samma personer för städning, diskning, klädtvätt och annan service som den tidigare hyresgästen. Gör du inte det kommer du att märka att de finns och saknar arbete på grund av dig. 

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism