Indien och Pakistan med tåg

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Adde
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2003-09-06

Är meningen att jag och en kompis skall åka till Indien igen i maj. Denna gång åka tåg kring olika indiska städer samt besöka Pakistan under ett par dagar. Vi anländer till New Delhi och åker till Lahore via Amritsar och Arati. Därefter tillbaka.

Tycker ni att vi skall besöka Calcutta? Är det enkelt att komma in i Bangladesh därifrån?

Hur mycket kostar det att åka tåg allmänt?

Tack på förhand!

Adde

olabandooola
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-08-23

Hej! Kom precis hem ifran 3 månader i Indien, besok Calcutta, helst pa vägen hem, det finns otaliga saker att se, botaniska trädgården, blomstermarknaden vid Howrath bridge etc. Dessutom är Calcutta ett utmärkt shoppingställe för kläder, det finns riktiga varuhus och märkesklädesbutiker vilket är svårt att hitta annars! Jag bodde i Chowringhee Area där de flesta hamnar, det är ett soft område med mycket runt omkring att se, New Market är en gigantiskt marknadsplats med i princip allt!

Min upplevelse av Calcutta var enbart positiv! Underbart kaotiskt stad, trevliga människor! Åker jag tillbaka till Indien så väljer jag att landa där istället för Delhi.

Maila gärna mig för fler frågor på ... eller kolla på bilder och text från rutten: Delhi- rajastan - karnataka - maharastra - kerala - tamilnadu - andaman islands - calcutta - varanasi på http://www.resedagboken.com/travel.asp?id=4957

MVH // Ola