Indira Gandhi International

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
DeborahB
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-09-25

Efter fem resor till Indien via Mumba vidare ner till södra Goa och Palolem, funderar vi på att styra om vår nästa resa.
Tanken är att åka till Delhi, för att sedan omgående flyga vidare till Kochi för några dagar i Kerala.

Vi anländer till Indira Gandhi Int. Terminal 3, 06:35.
Eftersom nästa inrikesflyg går redan 07:20 från terminal 1, får vi snällt vänta till 14:35 då IndiGo avgår från terminal 1.

Min fråga är hur pass stor flygplats är Indira Gandhi och vad behöver man vara beredd på att lägga tidsmässigt på att få ut bagage, ta sig runt och sedan checka in på nytt?
Får man checka in så pass tidigt eller borde vi ta sikte på att lämna området emellan?

Återkom gärna med era tankar och erfarenheter

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

DeborahB skrev:
Efter fem resor till Indien via Mumba vidare ner till södra Goa och Palolem, funderar vi på att styra om vår nästa resa. Tanken är att åka till Delhi, för att sedan omgående flyga vidare till Kochi för några dagar i Kerala. Vi anländer till Indira Gandhi Int. Terminal 3, 06:35. Eftersom nästa inrikesflyg går redan 07:20 från terminal 1, får vi snällt vänta till 14:35 då IndiGo avgår från terminal 1. Min fråga är hur pass stor flygplats är Indira Gandhi och vad behöver man vara beredd på att lägga tidsmässigt på att få ut bagage, ta sig runt och sedan checka in på nytt? Får man checka in så pass tidigt eller borde vi ta sikte på att lämna området emellan? Återkom gärna med era tankar och erfarenheter

Indira Gandhi-flygplatsen är en av världens största flygplatser. Lägg till indiens förkärlek för byrokrati, blanketter och köer. Dör bör ha minst fem timmar efter att du landar till nästa plan avgår. Du bör checka in till inrikesflyget minst två timmar innan avgång. Räkna med att det tar över en timme att ta dig från ena terminalen till den andra. Det finns gott om butiker, restauranger, barer, sovkuber och massage att fördriva tiden med på flygplatsen. 

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

tommypeters
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-07-01

...och även om man skulle klara sig under 5 timmars köande på flygplatsen måste man ju alltid räkna med att det internationella flyget kan vara försenat...