Indisk Tobak

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
yoga
yogas bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

Indisk snus, jag brukade ta med ett par doser till indien men nu senast köpte jag med mig nåt från indien som var helt otrolig god. Visste från början inte ens att det var snus och första gången som jag överhuvudtaget köpt snus i indien. Alldrig mer kommer jag ta med mig dosor till indien.

Paketet låg liggandes i kylen bra länge innan jag öppnade för prova, vanliga snuset general portion var slut och bilden på paketet såg inte värst trevlig ut heller med nån mun med ruttna tänder och kanske av den anledning blev liggandes i veckor.

Nu saknar jag det snuset, också nån portions snus som general portion. När jag gick tillbaka till general smakade general rena skiten. Eller rättare sagt smakade knappt nåt och mycket svagt. Dessvärre köptes bara ett paket som snabbt tog slut men nästa resa ska jag köpa helt hysteriska mängder av samma sort.

Har ni tips på bra snus eller billiga cigg? cigg i indien är dyrt i alla fall indiska märken. Tips på billiga cigg kan jag själv tipsa om tex Paris, 20st i varje paket. Körde tidigare med Pine, 20st/paket och kostade bara 20rs men finns inte längre köpa.

Paris kostar lite olika, I Kolkata tex pyntade jag 35rs och Chennai 50, Madurai 35, Varanasi 40,
Bangalore och Hyderabad tror jag fick pynta kring 40. Men jag köpte i Chennai 3 limpor (som här 10st/paket) av rädsla för det skulle vara dyrare på nästa ställe men tex i Madurai var det ännu biligare och köpte 3 limpor till även där.

Jag hade cigg för veckor/månader men köpte sen nåt paket här o där ändå mer bara för kolla in priserna. Delhi fick jag pynta också nåt på 50rs. Räkna med mellan 35-50 för Paris, erbjuds högre pris än 35-50rs för Paris är det dags att börja bråka.

 

__________________

yoga
yogas bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

Glömde helt bort Win, också billigt som Paris, från 35-50rs paket. Dock i Varanasi var det en som nämnde för första gången att dessa cigg var olagliga.

 

 

__________________

yoga
yogas bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

Framsidan/baksidan:

Baksidan/framsidan:

 

Köpte hel påse indisk snus sist i delhi. Innehåller mindre paket/påsar, 20st eller nåt sånt men känner inte igen påsarna riktigt. Smaken nåt liknande jag testat förut men känns svagare eller bara inbillning. Mindre påsarna innehåller bara 12st eller nåt. Borde köpt ett par storpack till.


 

 

__________________

yoga
yogas bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

indisk snus, Chaini jag köpte sist är slut! för länge sen nu. Behöver få tag på nya påsar

 

__________________