Köpa motorcykel i Indien

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Qomolangma
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2017-03-25

Hej alla,

 

Planerar en längre resa till indien där jag ska köpa en motorcykel och köra längst kusterna (ca 5mån) med början i Newdelhi.

Jag undrar om någon har erfarenhet om hur enkelt det är att sälja motorcykeln när resan är klar.

Tacksam för alla tips jag kan få.

 

 

yoga
yogas bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

Wooow! Hade samma idé för nåt år sedan. Nästan fast mixa mellan olika fordon och vandring, lifta och tälta längs vägarna och kusterna. Blev förstås aldrig av men fullt möjligt på 5 eller 6 månader utan att stressa. Du kan hyra om du inte vill köpa. Flera uthyrare erbjuder hyrning från ett ställe och återlämning på nåt annat ställe. Gör upp om pris, 5 månader kan bli dyrt annars med priser per dag. Flera uthyrare finns också på nätet, Stoneheadbikes, indiabikes och en dras andra.

__________________

Qomolangma
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2017-03-25

Tack för tipset men jag tror inte att det blir billigare med att hyra under så lång period så det är köpa som gäller och det är ganska enkelt att köpa. Känner bara inte för att lämna den kvar där nere med en tickande hyra.

Det kommer att bli en fin resa. vi håller tummarna! Wink

yoga
yogas bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

Om du köper och vill sälja den när resan är klar så kan du alltid kolla med de som vanligtvis brukar hyra ut om de kanske även är intresserade av köpa. Det finns även sidor på nätet där du kan sälja bågen. Här är en sida Sell Your Used Bike https://www.bikewale.com/used/sell/

 

__________________