lite tveksam..

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Annafi
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2003-11-30

Hej!
Jag ringde till hotel hare krishna i delhi för att boka eftersom jag efter två veckor ännu inte fått svar på den bokning jag gjort över internet. Jag förklarade att jag skulle anlända på natten etc och det svar jag fick var att det gick bra och att allt skulle fixa sig. Det hela gick så fort och jag fick känslan av att dom inte skrev ner någonting eller tog min bokning på särsklt stort allvar. Jag har ju ingen lust att komma till ett stängt hotell mitt i natten... någon som har bott där förut eller bokat på samma sätt i förväg och vet hur pass bra det fungerar? Eller ska jag kanske ringa igen dagen innan jag åker för att dubbelkolla...
Ha det!

Baloo
Baloos bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-15

Det ordnar sig! Fast jag hade inte litat på att bokningen funkar.

Jag har bott där vid ett flertal tillfällen och aldrig bokat. Rum har alltid funnits med ett undantag: Senast kom vi mitt i natten (vi hade dock försökt boka denna gång via internet utan att det funkade) men då var det faktiskt fullt. Det ordnade sig dock på ett kick då de fixade ett rum på hotellet mitt över gatan som har samma ägare. På Paharganj (området) finns massvis av hotell...

/Björn

anncharlotte
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Jag bokade hos dom sist jag var i Delhi, jag mailade ett flertal gånger utan att få svar, i sista mailet jag skickade skrev jag att dom kunde stryka min bokning eftersom jag ansåg mej tvungen att välja ett annat hotell eftersom jag inte fått nått svar, det gjorde susen, då kom svaret, så jag behöll min bokning och det verkade som om dom hade den noterad när jag kom.
Men igentligen så är det nog som Baloo skriver, det finns så gott om hotell där så risken att man ska bli utan boende är inte stor.

henko
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-27

Citat:
oftats finns rum på något av de tre hotellen (Hare krishna, Anoop och Ajay) som ägs av samma ägare

Hotellen ovan ar oppna 24 om dygnet sa det ar ingen risk att du blir staende utanfor ett stangt hotell. Kanske behover du vacka upp killen som jobbar i receptionen om han somnat pa sin post :twisted: