Min Indien blogg

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
JonS
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-02-17

Hej alla,

Har sedan 1.5 ar bott och arbetat i Chennai for ett svenskt foretag. Har pa senare tid startat en blogg for min familj och vanner sa de kan folja mitt vardagliga liv i Chennai med allt vad det nu innebar. Mestadels blir det bilder och reflektioner fran Chennai och utvalda resmal som jag besoker pa helger och annan ledig tid. Kolla in bloggen och se om ni blir mer sugna pa att aka till detta kontrasternas land.

Addressen ar som foljer: http://jonstibe.blogspot.com/

Ha de bra

/Jon

mammaLena
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2008-06-30

Hej Jon,

Skulle bara snabbt kolla av din blogg men blev fast... länge. Du har inte bara störtsköna bilder utan uttrycker dig dessutom på ett sätt jag gillar. Älskade "you know you're Swedish when.." Lite Gardell över dig ibland tycker jag.. Keep it up!

JonS
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-02-17

Hej, kul med feedback, alltid trevligt med positiv feedback ocksa. Planerar i detta nu en resa till Andamanerna men det ser lite svart ut att hitta en ledig lucka de narmaste tva manaderna.

Nagon som har varit dar och kan rekommendera boende?

Ann-sofie
Ann-sofies bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2010-09-30

Jag kan rekommendera om du åker till ön Havelock att bo lyx på wild orchid eller deras Emerald gecko. Om du vill ha mer budget så kan du ta och bo på Gold India.

Om du finner tid ta dig dit detta är en av de underbaraste platserna man kan besöka.

Happy Holi!