New Delhi - Shimla

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Helenew
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2011-04-17

Vad tror ni kan man boka biljett och tro att man hinner? Det är ca 4,5 timme mellan flyget från Sverige till flyget går till Shimla. Från Sverige Turkish airlines och till Shimla, Kingfisher. Vore skönt att slippa en dag i Delhi.

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Du kan hinna med men om planet från Istanbul är försenat knappt en timme, vilket inte är ovanligt, så missar du ditt anslutningsflyg. Det är bättre att stanna i Delhi en natt och ta det lugnt än att stressigt kasta sig mellan terminalerna med bagage och knappt om tid.

Varför vill du flyga till Shimla?
Då missar du ju leksakståget, HIMALYAN QUEEN, mellan Kalka och Shimla.

Helenew
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2011-04-17

Ja, jag misstänkte att det kan bli på håret. Tidsbrist enda anledningen till att vi ev väljer att flyga. Inte bara semester utan också jobb ska hinnas med. Fel tråd men hur är det med boende? Verkar vara fullt på allt jag söker! Redan, vi åker i oktober. Vi har aldrig varit i Shimla, är det möjligt? Jag gillar at ha boendet ordnat när jag kommer fram men som sagt det jag har tittat på nu kommer upp som fullbokat.

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Helenew skrev:
Verkar vara fullt på allt jag söker!

De flesta hotell i Shimla har varken boknings-system eller e-post så vill du ha svar får du använda telefonen eller besöka hotellen när du väl är där.