Öppen returbiljett?

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
WaynesWorld
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2008-10-02

Hej!

Vi planerar en indien backpack på obestämd tid. Dock max 6 månader från utgångsdatum (slutet av november 2008). Hur är det med returbiljetten? Måste man ha ett datum bokat för hemfärd? Vi vet ju som sagt inte när vi vill åka hem eller vart i indien vi befinner oss vid den tidpunkten eller hur mycket pengar vi har kvar.

Det vore bra om vi kunde boka en tur och retur som har fast utfärdsdatum men flexibelt hemkomst datum. Liksom flygplats. Men primärt hemkostdatumet.

Finns detta?

Tack!

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

För att resa in i landet med flyg och turistvisum kräver reglerna att du har en hemresebiljett. Biljetten måste ha ett bokat datum. Hos många flygbolag kan du sedan boka om hemresan mot en avgift på 100 €. Ombokning kan då bara ske om det finns lediga platser över. Om du är borta 5 månader och vill ändra hemresedatum kan du ju alltid köpa en ny enkelbiljett hem. Det kostar cirka 12000-20000 Rp/person från Mumbai eller Delhi.

Vill du ha en helt ombokningsbar hemresebiljett köper du en bussiness- eller förstaklass-biljett för väldigt mycket pengar.