PUSHKAR CAMEL FAIR

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
kajsa_halmstad
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2012-08-12

Hejsan allihopa!

Har tänkt resa till Puhkar i år under "the camel fair", har letat som en galning efter ett boende för ett rimmligt pris. Är det någon som kan berätta om era erfarenheter och vart ni bott? Har varit i kontkat med vissa hotell men de vill att man ska betala hälften eller hela summan via Western Union, har någon gjort det? De priser som jag fått via hotel nu är totalt Rs 12000 för 8 nätter, låter det rimmligt? 

Tack tack!! :) 

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

kajsa_halmstad skrev:
Har tänkt resa till Puhkar i år under "the camel fair", har letat som en galning efter ett boende för ett rimmligt pris.

KUL!

kajsa_halmstad skrev:
Är det någon som kan berätta om era erfarenheter och vart ni bott? Har varit i kontkat med vissa hotell men de vill att man ska betala hälften eller hela summan via Western Union, har någon gjort det?

Jag har aldrig betalat i förskott. Jag föredrar att titta på rummet innan jag bestämmer mig. 

Under Pushkars Kamel-utställning/marknad bör du nog boka i förväg. 

kajsa_halmstad skrev:
De priser som jag fått via hotel nu är totalt Rs 12000 för 8 nätter, låter det rimmligt? 

12000 rupier för 8 nätter är väl ändå inte dyrt under dessa häktiska dagar. Skall jag kunna bedöma om det är dyrt eller billigt måste jag veta vad det är för hotell. 

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

akcn
akcns bild
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-20

Hej!

Jag har varit på Camel festivalen/marknaden en gång, hade inte bokat hotell utan bodde lite utanför city... hi hi om man nu kan säga att det finns ett city i Pushcar...är ju en ganska liten stad/by.

12000 inr är inte jättedyrt och det kan vara svårt att få tag på boende. Kolla även på tex Lonly planets thorn tree forum och se vad de rekommenderar där, 8 dagar kan vara ganska lång tid, jag tyckte inte det hände så mycket under den tiden jag var där.

Marknaden/festivalen e ganska stor jag var där i ca 2 dagar, gick runt bland alla djuren som var till salu, kollade på uppträdande av lokalbefolkning och olika stamfolk från området var på cirkus och shoppade lite oxå.

Lycka till

__________________

Resa bokad! Semester och studieresa 5-21 mars!