Qatar eller Finnair?

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
caissy
caissys bild
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2011-10-01

Hej!
Sitter just nu och kollar biljetter till Delhi och undrar om någon har flugit med Finnair nyligen? Har flugit med de tidigare och varit relativt nöjd. Det är dock några år sedan och deras omdömen nu är allt annat än bra med inställda flyg osv... Fördelen är flygtiden.
Har även flugit med Qatar vid ett tillfälle och de var toppen. Nackdelen är längre flygtid med två stopp.
Nu är det så att hur mycket jag än har flugit så lyckas jag inte bli av med flygrädslan och denna gång reser jag helt alena vilket gör att jag vill ha en så bekväm och smidig resa som möjligt. Någon som kan ge en input?
Tack så länge! Smile

putte64
putte64s bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2013-05-15

Qatar har en ny flygplats, hur smidigt som helst.

/P.

caissy skrev:
Hej! Sitter just nu och kollar biljetter till Delhi och undrar om någon har flugit med Finnair nyligen? Har flugit med de tidigare och varit relativt nöjd. Det är dock några år sedan och deras omdömen nu är allt annat än bra med inställda flyg osv... Fördelen är flygtiden. Har även flugit med Qatar vid ett tillfälle och de var toppen. Nackdelen är längre flygtid med två stopp. Nu är det så att hur mycket jag än har flugit så lyckas jag inte bli av med flygrädslan och denna gång reser jag helt alena vilket gör att jag vill ha en så bekväm och smidig resa som möjligt. Någon som kan ge en input? Tack så länge! :)

__________________

PLanerar vintern 2020.

LaduLaser
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2014-12-16

Jag flög till Delhi med Finnair i november 2014 och fann inget att klaga på. Lätt att köpa melatonin över disk på Vantaa och sova hela vägen ner. Mycket bra landningstid sådär på morgonen också.

__________________

Nästa resa: Delhi-Mathura-Rishikesh-Haridwar-Delhi. November 2019.

caissy
caissys bild
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2011-10-01

Finnair blev det med avgång den 6/2. Ska bli så skönt att komma ner igen! Smile