Resa inrikes med barn

1 post / 0 nya
Xantippa
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-07-31

2011-2012 gjorde jag min resa till Indien, den skulle vara 4 veckor lång men blev fem månader, och en av de största upplevelserna i mitt liv. Inte bara pga mötet med Indien, utan jag mötte kärlek också. Det resulterade i en flicka som idag är fem år och mycket stolt över sitt indiska ursprung. Hennes pappa flyttade hit och idag bor vi på varsitt håll men nära varann.

I december ska vi äntligen åka till Indien och det blir min dotter Nayanas första resa dit. Hennes pappa ska förstås åka med, och vår nya familj där det ingår två flickor till, 7 och 11 år. Inget av våra tre barn har varit på någon längre och "obekväm" resa och jag funderar nu på hur mycket som är realistiskt att försöka få med på vårt äventyr. Vi ska bara vara iväg i fyra veckor, och vi kommer att tillbringa minst hälften av tiden i Varkala där Nayanas släkt bor.

Jag skulle vilja få med Munnar eller Nelliyampty, några dagar på Amma Ashram, backwaters samt några dagar i storstad. Fastnar på vilken rutt vi ska ta och hur, och därmed vilken stad vi ska flyga hem till Köpenhamn från.

 

Barnen är rätt tålmodiga och inte så fina i kanten, men de är ju fortfarande barn....

 

Orkar någon hjälpa mig att tänka? Tack!!

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu