Söker tips på boende i Varkala nära Mundayil området

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
valeriaandrea
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2017-08-29

Jag är lärarstudent i Stockholm och har ansökt om att få göra min praktik på Svenska skolan i Kerala, Varkala. Om jag får platsen (hoppas så hjärtligt!) så söker jag boende för totalt 34 nätter mellan den 13 januari (2018) t.o.m. den 15 februari (2018). Jag söker en liten lägenhet eller något lägenhetshotell jag kan bo vid. Gärna nära skolan då det blir ett dagligt pendlande.. någon som har lite tips på boenden? 

 

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Lägenheter är dyra att hyra. Det är billigare att bo på gästhus eller hotell. Det finns många att välja på. Tips är ofta ointressanta då allt förändras hela tiden. Bäst att åka dit och kolla på många olika på plats innan du bestämmer dig. Glöm inte att PRUTA på riset.  

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu