Tågbiljetter ?

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
anncharlotte
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Jag måste ta mej mellan Chennai och Cochin ganska snabbt efter jag anlänt till Indien ( flyger alltså till Chennai ) och vågar inte lita på att jag hinner få tag i tågbiljetter på plats.
Är det nån som har någon idé om hur jag lättast kan boka innan jag åker.
Det är gott om tid ännu, jag åker inte förrän i mars.
Tar gärna också emot tips om ett bra hotell i Chennai, ska iofs bara stanna en natt första besöket men planerar att återvända för några dagar innan hemresan. Vad jag letar efter är ett enkelt hotell men med trevlig miljö. Mao där man kan tillbringa en kväll utan att behöva stänga in sej på hotellrummet.

Annch

Henric
Henrics bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2010-06-17

Hej!
Lättast att boka tåg hemmifrån är det nog via Indcen-resor. Det kostar givetvis en hel del mer än om du bokar i Indien men du har ju i alla fall biljetterna klara när du väl kommer dit i alla fall.

anncharlotte
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Låter dom mej köpa tågbiljetter därifrån utan att jag bokat flyget därifrån ? Kan man fortfarande köpa tågtidtabell ?
För kan jag köpa biljetten där håller jag med om att det är nog det enklaste och bästa, att det kostar lite extra är väl inte värre än man kan stå ut med.

Hälsn Annch

Baloo
Baloos bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-15

Det går ju numera att boka tågbiljetter via internet till en ringa avgift. Fast då måste du förståss uppge ett kreditkortnummer över nätet. :? Biljetterna kan sedan lämnas ut till ditt hotell, som du då också bör ha förbokat och förvarnat.
Har inte prövat detta själv men har läst på annat forum (LP) att det har funkat för andra.

Själva funderar vi på att boka vissa tågbiljetter via Indcen (vi har bokat flyg med dem) om det inte blir tokdyrt förståss. Annars får det bli nätet.

Lycka till!

/Björn

Nicklas
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2003-10-08

Finns ju fler resebolag som kan fixa biljetter i indien om det skulle vara dyrt på indocent så kan ni ju kolla med ex.vis samueltravel om de kan hjälpa er. Finns ju fler oxå... kolla på internet efter resebolag som har asien och indien som specialitet och ring dem och fråga och jämför så ska ni nog se att det ordnar sig... någon av dem borde ju kunna hjälpa till fast ni inte köpt flygbiljetten av dem.

Lycka till