Vaccinationer

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
sanna 72
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2018-08-31

Såhär sa de på rådgivningen inför vaccinationer. Det låter som massor av vaccinationer. Har ej hört talas om att man ska behöva allt detta. Men den sjuksköterskan sa att om man ska resa runt i Indien och bo billigt så bör man ta allt. Men känns ej rätt. Synpunkter....

IMG_20180918_193943.jpg

__________________

Sanna72

pavjoh
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2013-03-18

Kolla upp dina barnvaccinatioer.

Till min första indienresa ( 2000) tog jag ALLA vacinationer (japansk encephalit,polio,tyfys, kolera hepatit A o B ).. Numera inga. Jag har däremot fullgott Twinrix (mot hepatit A o B ). Tyfys, stelkramp och hela rubbet.

Men, som sagt, kolla dina barnvaccinationer och utgå därifrån. Personligen anser jag att Dukoral är ganska tvetydigt och i vissa fall onödigt. Men det är min åsikt, läs på  om du känner dig tveksam.

 

vänligt

pavjoh

LaduLaser
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2014-12-16

Twinrix och en uppdatering av stelkramp/polio/difteri bör du absolut ta. Dukoral bör du skita i. Vivolif antar jag är någon form av probiotika? Köp billigare på apoteket. Meweo och ixico har jag aldrig ens hört talas om, vad är de mot? Hittar inget när jag googlar på dem heller.

__________________

Nästa resa: Ännu ej planerad, men jag ser Mathura och Rishikesh i framtidsdimman...

sanna 72
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2018-08-31

Jag har ej hittat något om de två vaccinationern ( och sjuksköterskan gav ingen direkt förklaring) Kommer att ta Twinrix och stelkramp/ polio/difteri.Hon fick titta i min hälsobok men alla dessa vaccinationer handlade om ett stort skydd då vi ska resa runt.
Tack för era feedback.

__________________

Sanna72

sanna 72
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2018-08-31

Hej
Kollat på nätet
Rättelse det ska stå Menevo
Och det är mot meningkockinfektion
Även kallad för epidemisk hjärnhinneinflammation.

__________________

Sanna72

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu