Vad heter den här filmen?

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Hanif
Hanifs bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

Nån som vet? Hadde låten i mobilen och tvungen o kolla om den fanns på youtube. Känner igen där hon går ner från trappan bakom solrosorna 1:20. Skön låt! Ingen aning vad de sjunger men skön låt, speciellt från 2:40. Första minuten hade dock varit bättre med bortklippt.


Känner igen också en bit från dansen 3:57 så måste ha sett den här filmen. Måste även ha filmen nånstans. Kass youtube video och måste leta med bättre kvalité och tanka ner.

 

__________________

LaduLaser
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2014-12-16

"Hum To Mohabbat Karega" enligt Google Smile

__________________

Nästa resa: Ännu ej planerad, men jag ser Mathura och Rishikesh i framtidsdimman...

Hanif
Hanifs bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-06-21

Japp, kan nog stämma. Hittar den inte i min samling men letade inte så noga. Borde ha den liggandes nånstans. Behöver själva sången med bra kvalete så man kan slänga upp på hemmabio duk.

 

__________________

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu