Volontärsarbete i Sadhana Forest

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
avapomona
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2018-07-14

Hej! 
Jag har planerat att resa till Indien, Auroville i vinter för att volontärarbeta i Sadhana Forest. Ett volontärarbete fokuserat på hållbarhet - plantering av en unik regnskog som varit nära på att dö ut, vattenbesparing och att leva så hållbart som möjligt tillsammans! Utöver den tid man jobbar så är det massor av aktiviteter. Ännu inte bestämt hur länge jag tänkt vara där och om jag tänkt åka till andra platser med, men oavsett så söker jag någon som vill hänga med! PM så kan vi höras mer! Hade varit kul att hitta likasinnade som också är intresserade av meditation, hållbarhet, yoga m.m. Smile

https://sadhanaforest.org
https://www.givingway.com/organization/sadhana-forest-india

akcn
akcns bild
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-20

Hej! Vad härlig o vilket bra projekt!

Mentyvärr kan jag inte då d åker men man kansk ska prova vid ett annat tillfäll.

 

Du får skriva här o berätt hur det var!

 

Vänligen

__________________

Resa bokad! Indien o troligen Goa 25/10-17/11 2018

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu