Keoladeo Nationalpark

Keoladeo Nationalpark

En fantastisk fin nationalpark. Ligger 18 mil från Delhi, i direkt anslutning till staden Bharatpur. Parken är ju känd för de mängder av olika fåglar som finns och syns överallt där. Men att även gå på tur ut i parkens utmarker bjuder på fina upplevelser. Där är de enda ljud som hörs, de från djuren, och de enda spåren på marken, är de från djuren. Och djur finns det massor. Bakom nästan varje snår och varje krök, finns det däggdjur. De man inte kan missa att få se är olika hjortar, chakaler, och grupper av vildsvin. Staden Bharatpur är verkligen oas som kontrast till stöket och stressen i storstäderna. Här blir du bemött med vänlighet och nyfikenhet. Folk är avspända och trevliga. Vill varmt rekomnendera boendet på Jungle Lodge. Ett litet familjärt guesthiuse med gångavstånd till parkentren. Ashok Sing som själv arbetat mycket som naturguide, har också besökt Sverige 9 gånger. Ashok driver guesthouset tillsamnans med sin fru. Rummen är rena och varje rum har sin egen varnvattenberedare. För mig som blivit van vid på sin höjd ljummet vatten, och bara vissa tider på dygnet, är det en lyx att ha tillgång till hett vatten när jag vill. Trädgården är också fin med bananplantor och apelsinträd. Dom har en matsedel med indiska och europeiska rätter. Priserna är låga. Ni kan alltid ringa till Ashok för att boka boende. Tel 0091 9414023152. Jag har verkligen känt mig hemma här och kan varmt rekomnendera det. Hälsningar Richard

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu