Culture Shock! A guide to customs and etiquette -India

Bokfakta
Språk: 
Engelska
Genre: 
Guideböcker
Författare: 
Gitanjali Kolanad
Detta är i mångt och mycket en guidebok i vett och etikett. Du lär dig helt enkelt hur du skall föra dig i Indien under olika situationer och förhållanden.

Här kommer både dina fördomar att bekräftas och krossas på en gång, eller som författaren Gitanjali Kolanad beskriver det i förordet: "Whatever you say about India the opposite is also true".
De ämnen som avhandlas är bland annat. "Religious Beliefs, Home and the World, Getting the Message, Street-Smart City living, Social Diversions och Doing Business in India".
Boken bjuder på många skratt i sitt försök att bringa reda i Indiens sociala djungel. I slutklämmen av boken får du även chansen att visa prov på dina nyvunna kunskaper i ett "Cultural Quiz"
Rekommenderas till de som skall stanna en längre tid i Indien eller etablera affärskontakter där, men även till turisten som vill kunna penetrera djupare in i det indiska samhället.

/Björn Svensson

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu