TripAdvisor

Fakta om appen
Plattform: 
Android
Plattform: 
iOS
Plattform: 
Nokia
Plattform: 
Windows Phone 7
Kategori: 
Hotell & Restauranger
Plus: 
Enormt stort innehåll
Plus: 
Gratis!
Minus: 
Resultat kan ibland kännas manipulerade
Minus: 
Saknar mycket på mindre orter
Minus: 
Inte det bästa bokningssystemet
Pris: 
0 kronor
Betyg: 
8 av 10

Inledning:

Tripadvisor är en gigantisk resesajt som har listningar för nästan allt man kan tänkas behöva på resan. Hotell, restauranger, sevärdheter mm. Med Tripadvisors app för bland annat Android-telefoner, iPhone (samt iPad), Nokias smarta telefoner samt Windows Phone 7 ger dig enkel tillgång till det mesta materialet på sajten direkt från din telefon.

Om Tripadvisors app:

Tripadvisor i Mobilen kan vara ett bra sätt att hitta sevärdheter, hotell, restauranger, barer eller klubbar i din närhet. Aktivera GPS:en och du får avstånd och vägbeskrivning till närmsta fik, hotell, restaurang eller sevärdhet. Saknar din telefon GPS så kan telefonen ändå räkna ut ett ungefärligt avstånd till platsen, något som kanske fungerar bättre i Sverige där basstationerna är mycket tätare än i Indien.

Du har även möjlighet att lägga till egna kommentarer, sätta betyg, ladda upp bilder direkt från mobilen och mycket mer.

Det största problemet med appen är att många restauranger, hotell och sevärdheter saknas men det är då du kan komma in i bilden och göra systemet ännu bättre.

För att kunna kommentera på olika platser, lägga in bilder och annat måste du vara medlem på tripadvisor, detta är helt gratis och helt klart något vi rekommenderar om du ska använda applikationen.

Skärmbilder: 

Facebook Comments Box